Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mexicansk varm chokolade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Mexicansk varm chokolade
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
1
l
Mælk
2
hele
Nelliker "eller 1 knsp. stødt"
eller 1 knsp. stødt
125
g
Mørk bitter chokolade
2 - 3
dråber
Mandelessens

Fremgangsmåde

Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde.

Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt. Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt min.

Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer.

Drikken hældes i et krus og serveres.



Søgeord: Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Drikke

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Varme drikke , Non alkohol

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost

Søgeord:
Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her