Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Mexicansk varm chokolade

Der er ikke givet stjerner 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kanelstang / kanelstænger
1
l
Mælk
2
hele
Nelliker "eller 1 knsp. stødt"
eller 1 knsp. stødt
125
g
Mørk bitter chokolade
2 - 3
dråber
Mandelessens

Fremgangsmåde

Mælken varmes langsomt op til at den næsten koger, sammen med kanelstangen og nellikerne i en tykbundet gryde.

Så hakkes chokoladen og rører i mælken indtil den er smeltet helt. Mælken sies og hældes i en blender, hvor det blendes sammen med mandelsessensen på høj hastighed i et halvt min.

Alternativt kan det piskes med en elektrisk håndpisker indtil det skummer.

Drikken hældes i et krus og serveres.



Søgeord: Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Drikke

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Varme drikke , Non alkohol

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Fødselsdag , Julefrokost

Søgeord:
Mexicansk, mexikansk, chokolade, kakao, non-alkohol
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/mexicansk-varm-chokolade/
Kommenter
Giv stjerner
Navn:


Email:


Stjerner:

Evt. begrundelse:


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her