Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mexicansk farsbrød

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg
1
stk
Peberfrugt "rød"
rød
Olivenolie
500
g
Hakket oksekød / oksefars "eller kalv 10 – 12 %"
eller kalv 10 – 12 %
50
g
Grønne oliven "uden sten"
uden sten
4
spsk
Majsmel
Salt
Peber "friskkværnet sort"
friskkværnet sort
Spidskommen "lidt knust"
lidt knust
Chilipulver "lidt"
lidt
1
tsk
Oregano (tørret)
2
stk
Avocadoer
Citronsaft

Fremgangsmåde
Pil løget og hak det fint. Fjern kernerne fra peberfrugten og skær den i små tern. Svits begge dele i en varm olie til de er møre.

Varm ovnen op til 200ºC.

Hak oliven groft og tilsæt dem sammen med løg-peberfrugtblandingen til kødet. Drys majsstivelse og krydderier over, ælt farsen godt igennem og form den til et aflangt brød. Smør en bradepande eller et ovnfast fad med olie, læg farsbrødet i og bag det midt i ovnen i en time.

Lidt før farsbrødet er færdigt skræller du avocadoerne, skærer dem over på langs og fjerner stenene. Skær frugtkødet i tynde skiver og dryp dem straks med citronsaft, så de bevarer deres smukke farve.

Anret farsbrødet på et fad sammen med avocadoskiverne.


Søgeord: mexicansk, farsbrød, okse, kalv, hovedretter, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
mexicansk, farsbrød, okse, kalv, hovedretter, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/mexicansk-farsbroed/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her