Logo
www.mad-og-drikke.dk

Marcipantærte med jordbær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 10 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Marcipanbund
3
stk
Æg
200
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Hvedemel
1
tsk
Bagepulver
200
g
Marcipan "rå, groftrevet"
rå, groftrevet
1
stk
Appelsin "revet skal heraf"
revet skal heraf

Pynt: friske jordbær eller 150 g frosne bær og lidt flormelis

Fremgangsmåde

Smør en springform (24 cm) grundigt. Pisk æg og sukker til en tyk creme. Vend forsigtigt mel blandet med bagepulver heri. Vend marcipanen i dejen sammen med appelsinskal. Hæld dejen i formen.

Bag bunden ca. 30 min. ved 175°.

Pynt den afkølede kage med flødeskum og friske jordbær. Eller tryk frosne bær ned i dejen før bagningen, så skal du nok lægge ca. 10 min. til bagetiden. Drys med lidt flormelis når kagen er kold.

Hertil serveres flødeskum eller is.



Søgeord: marcipantærte, jordbær, opskrift, marcipanbund, mad, kage, ingredienser, fremgangsmåde, jordbær, bær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
marcipantærte, jordbær, opskrift, marcipanbund, mad, kage, ingredienser, fremgangsmåde, jordbær, bær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/marcipantaerte-med-jordbaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her