Logo
www.mad-og-drikke.dk

Mandelfromage med jordbærsauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Mandler
5
blade
Husblas
6
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
4
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Piskefløde
Jordbærsauce
300
g
Jordbær "frosne"
frosne
2
dl
Vand
125
g
Sukker / melis / stødt melis
2 - 3
tsk
Kartoffelmel

Fremgangsmåde

Skold, smut og hak mandlerne groft. Udblød husblassen i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tryk vandet af husblassen og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Når husblassen er håndvarm, røres den i æggemassen i en tynd stråle.

Pisk fløden til skum. Vend flødeskummet i æggemassen, når den begynder at stivne og kom mandlerne i. Hæld fromagen i en skål og stil den i køleskabet 3-4 timer.

Bland jordbær, vand og sukker og varm det langsomt op. Lad det koge et par min. Rør kartoffelmel ud i lidt koldt vand. Tag gryden fra varmen og rørjævningen i jordbærrene.

Tip
Fromagen bliver "lettere, hvis der kun bruges 4 blade husblas.



Søgeord: mandelfromge, fromage, jordbærsauce, dessert, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
mandelfromge, fromage, jordbærsauce, dessert, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/mandelfromage-med-jordbaersauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her