Majstærte
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
rulle
Tærtedej "færdig"
250
g
Majskolber "eller 200 g majskerner"
1
bundt
Forårsløg / springløg
2
stk
Æg
2
dl
Fløde "9 %"
50
g
Revet ost / reven ost
Salt
Peber
4-6 personer
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader. Rens majskolberne og kog dem i letsaltet vand ca. 10 min. Tag dem op og lad dem køle lidt af. Læg tærtedejen i en tærteform og prik den med en gaffel. Forbag den 10 min. Pisk æggene sammen med fløde, revet ost, salt og peber. Skær majskernerne af kolberne og vend dem i æggemassen sammen med fintsnittet forårsløg.
Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten ca. 35 min. Server varm eller kun som frokostret, forret eller tilbehør.
Hæld fyldet i tærtebunden og bag tærten ca. 35 min. Server varm eller kun som frokostret, forret eller tilbehør.
Tærten er fryseegnet.
Søgeord: tærtedej, majs, forårsløg, revet, ost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
tærtedej, majs, forårsløg, revet, ost
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
tærtedej, majs, forårsløg, revet, ost
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/majstaerte/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/majstaerte/