Landbrød med tomater, mozarella og hvidløg
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 1 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
skive
Landbrød "ristet"
1
stk
Tomat "moden i skiver"
1
tsk
Balsamicoeddike
1
spsk
Olivenolie
0,5
knivspids
Sukker / melis / stødt melis
Salt
Peber "friskkværnet"
3
fed
Hvidløg "i skiver"
3
spsk
Olivenolie
3
skiver
Mozzarella
Fremgangsmåde
Rør balsamicoeddike, olivenolie, sukker , salt og peber sammen, og vend tomatskiverne i blandingen. Lad tomatskiverne stå ved stuetemperatur i ca. 15 min., så de tager smag af marinaden.
Varm 3 spsk. olivenolie i en tykbundet gryde. Kom hvidløgsskiverne i og lad dem blive let gyldne. Pas på, at de ikke brænder på. tag dem op og lad dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Fordel tomat- og mozarellaskiver på brødskiven, og strø hvidløg ovenpå.
Søgeord: landbrød, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
landbrød, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrift
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Vegatarmad
Søgeord:
landbrød, vegetarmad, vegetarretter, vegetaropskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/landbroed-med-tomater-mozarella-og-hvidloeg/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/landbroed-med-tomater-mozarella-og-hvidloeg/