Landbrød med surdej
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2,5
dl
Vand
50
g
Gær
200
g
Mel
4
dl
Kærnemælk
3
tsk
Salt
700
g
Sigtebrødsmel "ca."
Fremgangsmåde
Vand, gær og mel røres sammen. Surdejen står i køkkentemperatur til næste dag. Kærnemælken røres i surdejen, salt og sigtebrødsmel tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1½ time. Dejen slås ned og formes til et stort brød eller 2 mindre brød. Efterhæver på pladen ca. 15 min. Drysses evt. med lidt mel.
Bagetid: 40 min. ved 200 grader afhængig af brødenes størrelse.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1½ time. Dejen slås ned og formes til et stort brød eller 2 mindre brød. Efterhæver på pladen ca. 15 min. Drysses evt. med lidt mel.
Bagetid: 40 min. ved 200 grader afhængig af brødenes størrelse.
Søgeord: landbrød, brød, surdej, sigtebrødsmel, kærnemælk, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Søgeord:
landbrød, brød, surdej, sigtebrødsmel, kærnemælk, bagværk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Madpakke egnet
Søgeord:
landbrød, brød, surdej, sigtebrødsmel, kærnemælk, bagværk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/landbroed-med-surdej/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/landbroed-med-surdej/