Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lammeroulade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Lammebryst
1
spsk
Ris
3 - 4
stk
Løg "store"
store
3 - 4
skiver
Stribet flæsk "magert"
magert
1
spsk
Margarine
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Tag benene ud af brystet. Løg skæres i småstykker og kommes i gryde med lidt vand, når det koger, tilsættes ris og det koges til risene er møre og løgene klare. Vandet koges bort og margarine kommes ved. Der tilsættes salt og peber og det bredes på den udbenede steg.

Det stribede flæsk lægges over side ved side og stegen rulles sammen på langs ad fibrene. Der smøres godt sammen, gnides med krydderier, brunes i gryde, tilsættes lidt vand og steges færdig som grydesteg.

Saucen jævnes og smages til og kartofler gives til. Den kan også steges 2½ - 3 timer ved 125 grader i ovn.

Tips
Olivensauce smager også godt til. Gulerødder og løg revet groft og svitset i margarine kan på samme måde fyldes i.


Søgeord: lammeroulade, lammebryst, flæsk, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost

Søgeord:
lammeroulade, lammebryst, flæsk, madopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her