Logo
www.mad-og-drikke.dk

Laksetærte

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
pakke
Maizena tærtedej
Fyld
250
g
Fersk laks "evt. 2 laksefileter"
evt. 2 laksefileter
1
spsk
Dild "frisk, hakket"
frisk, hakket
1
spsk
Parmesanost "stor"
stor
1
spsk
Emmentaler "stor"
stor
4
stk
Æg
2,5
dl
Piskefløde
1
knivspids
Cayennepeber
Salt
Hvid peber

1 tærte

Tilbehør:
salat med rå champignons

Fremgangsmåde

Rul dejen ud og læg den i en tærteform. Læg laksefileterne i et ildfast fad. Spray lidt olie henover og sæt stanniol over fadet. Damp dem i ovnen i 10 min. ved 200°. Pluk laksen fra hinanden i små flager. Læg lakseflagerne jævnt ud over bunden.

Pisk æg og fløde, tilsæt dild og den revne ost og smag til med cayennepeber, salt og peber. Hæld blandingen over laksen og bag tærten 30 min. ved 200°, eller til den er gylden og hævet.



Søgeord: laksetærte, dild, parmesanost, emmentaler, cayennepeber, frokost
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
laksetærte, dild, parmesanost, emmentaler, cayennepeber, frokost
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her