Logo
www.mad-og-drikke.dk

Lakseret med kokos og ananassauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Laksefileter
1
spsk
Olie
2
tsk
Citronskal "revet"
revet
1
tsk
Salt
3
spsk
Kokos
Sauce
1
spsk
Løg "hakket"
hakket
1
tsk
Stærk karry
0,5
spsk
Olie
2
dl
Fiskebouillon "1 spsk. pulver fra Oscar + vand"
1 spsk. pulver fra Oscar + vand
1
dl
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %
2
dl
Ananasmos "brug evt. blendede ananasskiver"
brug evt. blendede ananasskiver
Salt
Peber

Tilbehør: vilde risblanding og flute

Fremgangsmåde
Laksen lægges i en smurt ildfast form. Olie, citronskal og salt røres sammen og pensles på fisken. Kokossen drysses over. Stilles i en 225 grader varm ovn i ca. 15 - 20 min.

Løg og karry svitses i olien i en lille gryde. Bouillon og cremefraiche tilsættes. Saucen simrer under omrøring 5-7 min. Ananasskiver blendes til en mos og vendes i. Saucen smages til med salt og hvid peber.


Søgeord: laks, kokos, ananas, hovedret, sauce, fiskebouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
laks, kokos, ananas, hovedret, sauce, fiskebouillon
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/lakseret-med-kokos-og-ananassauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her