Laks med parmaskinke
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Laksefileter
1
bøtte
Citrontimian "eller alm. timian"
Salt
Peber
Olivenolie
12
skiver
Parmaskinke "eller lufttørret skinke"
Fremgangsmåde
Skyl citrontimianen, skær stilkene af og knus bladene i en morter med salt, til det bliver puré. Tilsæt olivenolie. Hæld krydderolien ud over laksefileterne og gnid den forsigtigt ind i fisken. Drys en lille smule peber på.
Pak fileterne ind i parmaskinke, to-tre skiver til hver filet. Til sidst hældes lidt olivenolie over fileterne, så de bliver sprøde.
Fisken skal ind i en 230-240° varm ovn og stege i 5-10 min. afhængig af fileternes tykkelse.
Retten kan laves dagen i forvejen og tages direkte fra køleskabet ind i ovnen.
Søgeord: laks, parmaskinke, citrontimian, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
laks, parmaskinke, citrontimian, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
laks, parmaskinke, citrontimian, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laks-med-parmaskinke/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/laks-med-parmaskinke/