Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingesuppe med kokos og galanga

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
l
Kyllingefond
4
stk
Kaffir limeblade
5
cm
Galanga "skrællet i tændstiksstore stave"
skrællet i tændstiksstore stave
4
spsk
Thai fiskesauce "Nam Pla"
Nam Pla
2
stk
Citroner "saften heraf"
saften heraf
250
g
Kyllingebryst "uden skind, i tynde skiver"
uden skind, i tynde skiver
4
dl
Kokosmælk
1
knivspids
Chiliflager "tørrede"
tørrede
4
spsk
Korianderblade

Kokosmælk danner en god cremet kontrast til alle de kraftige smagende ingredienser i denne meget asiatiske suppe.

Fremgangsmåde

Kom fonden i en stor gryde med limeblade, laganga, friskesauce og citronsaft. Kog op under hyppig omrøring. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 5 minutter, til galangaen er mør.

Tilsæt kylling og kokosmælk og kog ved høj varme i 2 minutter, til kyllingekødet er kogt igennem og er mørt. Tilsæt tørrede chiliflager og koriander og kog videre i 20 sekunder, hvorefter suppen serveres i små skåle.

Der er nok til 4-6 personer.



Søgeord: kyllingesuppe, kokos, galanga, hovedret, mad, opskrifter, kaffir, limeblade, fiskesauce, citroner, chiliflager, supper, korianderblade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Søgeord:
kyllingesuppe, kokos, galanga, hovedret, mad, opskrifter, kaffir, limeblade, fiskesauce, citroner, chiliflager, supper, korianderblade
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingesuppe-med-kokos-og-galanga/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her