Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kyllingeleverpostej med cognac

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
pakker
Kyllingelever "dybfrossen"
dybfrossen
100
g
Smør "+ en god klump"
+ en god klump
2 - 3
spsk
Cognac
Salt
Hvid peber
0,5
dl
Piskefløde
2
tsk
Fire krydderier
Cornichons "små syltede agurker"
små syltede agurker

Skøn julepostej til frokostbordet.

Fremgangsmåde
Kyllingelever optøs let og blancheres, løber af i en sigte, og afpudses omhyggeligt. Ristes derefter i en tykbundet gryde i en god klump smør 5-6 minutter, tages op og hakkes fint. Skyen i gryden tilsættes 2-3 spiseskefulde cognac, salt og hvid peber og får et opkog. Hertil kommer den finthakkede lever sammen med 100 g smør, piskefløde og »fire krydderier«.

Røres godt sammen, fyldes i en skål og stilles køligt. Vendes ved serveringen og garneres med cornichons.


Søgeord: kyllingeleverpostej, leverpostej, julepostej, opskrifter, mad, cognac
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
kyllingeleverpostej, leverpostej, julepostej, opskrifter, mad, cognac
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kyllingeleverpostej-med-cognac/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her