Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling med mozzarella og pestokartofler

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingefileter
125
g
Frisk mozzarella
6
stk
Soltørrede tomater "i strimler"
i strimler
12
stk
Basilikumblade
Olivenolie
Salt
Peber
Pestokartofler
1
kg
Kartoffel / kartofler "skrællede"
skrællede
2 - 3
spsk
Rød pesto
1
tsk
Salt
Peber
Persille "hakket"
hakket

Tilbehør: salat og brød

Fremgangsmåde

Skær en lomme i hver kyllingefilet. Fyld lommen med mozzarella, soltørrede tomatstrimler samt basilikum og luk med en kødnål eller tandstik. Brun fileterne 2 minutter på hver side i olivenolie, krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad.

Skær kartoflerne i både og bland dem med rød pesto, salt og peber. Fordel kartoffelbådene i et jævnt lag på en bageplade med bagepapir og sæt dem i ovnen ved 225 grader i 10 minutter. Vend kartoflerne, sæt kyllingefileterne i ovnen og steg begge dele færdige ca. 15 minutter. Drys kartoflerne med hakket persille og server dem til de fyldte kyllingefileter sammen med salat og brød



Søgeord: kylling, mozzarella, pestokartofler, rød, pesto, kyllingefileter, hovedret, mad, opskrifter, soltørrede, tomater
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kylling, mozzarella, pestokartofler, rød, pesto, kyllingefileter, hovedret, mad, opskrifter, soltørrede, tomater
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-med-mozzarella-og-pestokartofler/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her