Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kylling i ovn med ris og tomatsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Fuldkornsris
1
stk
Løg "lille"
lille
4
fed
Hvidløg
1
spsk
Olie
1
dåse
Flåede hakkede tomater
1,5
dåse
Vand "brug dåsen fra tomaterne"
brug dåsen fra tomaterne
Salt
Peber
1
tsk
Oregano (tørret)
4 - 6
stk
Kyllingeoverlår

Kyllingeretten er en slags "alt-i-et-fad" ret. Risene lægges nederst, derefter kylling, så tomatsauce. Det hele passer sig selv i ovnen. Server fx broccoli til.

Tilbehør: fx broccoli

 

Fremgangsmåde
Læg de rå ris i et ildfast fad. Hak løget og skær hvidløgsfeddene i skiver. Damp dem i en gryde i olie og tilsæt tomat, vand og krydderier. Kog 2 min. og smag til.

Læg kyllingeoverlårerne over risene og hæld tomatsaucen over. Stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min., til kødet er færdigt. Hæld lidt mere vand ved, hvis risene suger for meget.

Server retten evt. med kogt broccoli til.


Søgeord: kylling, tomatsauce, fuldkornsris, kyllingeoverlår, oregano
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Søgeord:
kylling, tomatsauce, fuldkornsris, kyllingeoverlår, oregano
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kylling-i-ovn-med-ris-og-tomatsauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her