Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kuvertbrød med salt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 16 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
3
dl
Mælk
25
g
Gær
1
tsk
Salt
400
g
Sigtemel "ca."
ca.
Æg "til pensling"
til pensling
Salt

Fremgangsmåde
Mælken lunkes. Gæren udrøres heri. Salt og sigtebrødsmel tilsættes og dejen æltes godt igennem. Stilles til hævning et lunt sted til dobbelt størrelse. Dejen slås ned og deles i 16 stykker.

Formes til boller, eller trilles til stænger, som snoes sammen eller slås sammen med en knude. Efterhæver ca. 15 min. på pladen. Pensles med æg og drysses med salt.

Bagetid: ca. 15 min. ved 200 grader.


Søgeord: kuvertbrød, brød, sigtebrødsmel, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
kuvertbrød, brød, sigtebrødsmel, bagværk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kuvertbroed-med-salt/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her