Logo
www.mad-og-drikke.dk

Koteletter med vildtsmag

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Svinekoteletter
1
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
15
g
Smør
Sauce
1
kvist
Timian (frisk)
1
tsk
Enebær "knust"
knust
15
g
Smør
1,5
spsk
Mel
1,5
dl
Bouillon
2
dl
Fløde
2
tsk
Ribsgele
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på panden ca. 2 min. på hver side. Tag koteletterne af panden og tilsæt timian, enebær og smør. Rør melet i og lad det bage op. Rør bouillon og fløde i lidt efter lidt og lad sovsen koge igennem. Smag til med gele, salt og peber, læg koteletterne ned i sovsen og varm dem igennem i 4-5 min.

Serveres med kartofler og grøn salat.


Søgeord: koteletter, , enebær, bouillon, ribsgele, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
koteletter, , enebær, bouillon, ribsgele, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-med-vildtsmag/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her