Koteletter med vildtsmag
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Svinekoteletter
1
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
15
g
Smør
Sauce
1
kvist
Timian (frisk)
1
tsk
Enebær "knust"
15
g
Smør
1,5
spsk
Mel
1,5
dl
Bouillon
2
dl
Fløde
2
tsk
Ribsgele
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på panden ca. 2 min. på hver side. Tag koteletterne af panden og tilsæt timian, enebær og smør. Rør melet i og lad det bage op. Rør bouillon og fløde i lidt efter lidt og lad sovsen koge igennem. Smag til med gele, salt og peber, læg koteletterne ned i sovsen og varm dem igennem i 4-5 min.
Serveres med kartofler og grøn salat.
Søgeord: koteletter, , enebær, bouillon, ribsgele, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
koteletter, , enebær, bouillon, ribsgele, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
koteletter, , enebær, bouillon, ribsgele, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-med-vildtsmag/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-med-vildtsmag/