Logo
www.mad-og-drikke.dk

Koteletter i fad med rødvinssauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
pakker
Cocktailpølser
2
glas
Champignoner
5 - 6
stk
Svinekoteletter "eller kalkun schnitzler"
eller kalkun schnitzler
1
pakke
Bacontern
1
stk
Løg
2
fed
Hvidløg
1
flaske
Rødvin
0,5
l
Fløde

Tilbehør: ris eller kartofler

Fremgangsmåde

Først brunes koteletter eller schnitzler og lægges i et fad.

Så svitses løg og hvidløg  og lægges oven på kødet i fadet. Herefter svitses champignon og pølser.

Til sidst steges bacon og puttes i fadet.

Brug nu "snasket" i stegepanden (som ikke er blevet rengjort endnu) til at lave en sovs sammen med rødvinen og fløden (hvorvidt al alkoholen skal koges væk er jo op til en selv.) Det er en fordel at bruge lidt for meget jævning til sovsen idet kødet giver noget væske.

Sovsen hældes over kødet og det andet i fadet. Varmes i ovnen i 45-60 min. ved 200°. Smag til med salt og peber

Retten kan laves dagen før, sættes i køleskab og varmes i ovnen umiddelbart før servering.



Søgeord: Koteletter, kotelet, svinekotelet, rødvinssauce, rødvi
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
Koteletter, kotelet, svinekotelet, rødvinssauce, rødvi
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/koteletter-i-fad-med-roedvinssauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her