Logo
www.mad-og-drikke.dk

Klassiske moules frites

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Pomfritter:
4
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
Olie "neutral"
neutral
Frisk rosmarin
Salt
Moules:
2
kg
Blåmuslinger
2
stk
Skalotteløg
2
fed
Hvidløg
2
spsk
Hvidvinseddike
2
dl
Hvidvin "tør"
tør
4
dl
Fløde
1
potte
Bredbladet persille

Tilbehør til denne ret kunne være:
ketchup, dijonmayonnaise og citronsaft


Fremgangsmåde

Skær kartoflerne i stave. Lad gerne skrællen sidde på. Varm olien op i en tykbundet gryde og steg kartoflerne første gang i olien. Tag dem op, når de er let gyldne, og steg ikke for mange ad gangen. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. 

 

Lige før servering giver du dem anden omgang i olien, tilsæt den friske rosmarin til olien ved slutningen. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, drys dem med salt og server straks til muslingerne.

 

Rens og tjek muslingerne. Hak løg og hvidløg fint og klar dem i olie. Hæld eddiken og hvidvinen ved og kog det op. Hæld muslingerne i gryden og lad dem dampe i ca. 10 min., eller til de åbner sig. Tilsæt fløden og smag til med salt og peber. Drys retten med hakket persille og servér straks pomfritter til.



Søgeord: pommesfrites, pomfritter, moules frites, muslinger
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
pommesfrites, pomfritter, moules frites, muslinger
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/klassiske-moules-frites/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her