Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kirsebærsovs

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Syltede kirsebær "stenfri"
stenfri
0,5
dl
Vand
2
spsk
Kartoffelmel "ca."
ca.

Fremgangsmåde
Bring vand og kirsebær med saft i kog. Udrør kartoffelmel med koldt vand. Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.

Server sovsen kold til ris a' l'amande.


Søgeord: kirsebærsovs, juleopskrifter, ris, ala, mande
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessertsauce

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kirsebærsovs, juleopskrifter, ris, ala, mande
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her