Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kirsebærkoldskål

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1,5
dl
Amarena kirsebær
1
dl
Amarena kirsebær sirup
3
stk
Æg
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
1
l
Kærnemælk
2
stk
Citroner "usprøjtede"
usprøjtede
Citronmelisse

Fremgangsmåde

Si Amarana kirsebærrene over en skål. Slå æggene ud i en stor skål og pisk dem med sukkeret til en lys tyk creme. Tilsæt kærmemælk og saften fra en halv citron. 
Smag koldskålen til med kirsebærsirup og evt. revet citronskal og sæt koldskålen i køleskabet i et par timer.

 

Halvér kirsebærrene og vend dem med revet citronskal og hakket citronmelisse. Pisk koldskålen op inden servering og anret koldsklåen med Amarenakirsebær og knuste
kammerjunkere. Spæd evt. til med  sirup, hvis du ønsker en sødere og kraftigere smag af kirsebær.



Søgeord: koldskål, kirsebærkoldskål, sommermad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Suppe , Hovedret , Dessert

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
koldskål, kirsebærkoldskål, sommermad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaerkoldskaal/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her