Kirsebærkoldskål
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1,5
dl
Amarena kirsebær
1
dl
Amarena kirsebær sirup
3
stk
Æg
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
1
l
Kærnemælk
2
stk
Citroner "usprøjtede"
Citronmelisse
Fremgangsmåde
Si Amarana kirsebærrene over en skål. Slå æggene ud i en stor skål og pisk dem med sukkeret til en lys tyk creme. Tilsæt kærmemælk og saften fra en halv citron.
Smag koldskålen til med kirsebærsirup og evt. revet citronskal og sæt koldskålen i køleskabet i et par timer.
Halvér kirsebærrene og vend dem med revet citronskal og hakket citronmelisse. Pisk koldskålen op inden servering og anret koldsklåen med Amarenakirsebær og knuste
kammerjunkere. Spæd evt. til med sirup, hvis du ønsker en sødere og kraftigere smag af kirsebær.
Søgeord: koldskål, kirsebærkoldskål, sommermad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Suppe , Hovedret , Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
koldskål, kirsebærkoldskål, sommermad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Suppe , Hovedret , Dessert
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
koldskål, kirsebærkoldskål, sommermad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaerkoldskaal/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kirsebaerkoldskaal/