Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kinesiske kødboller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400
g
Hakket svinekød
3
spsk
Soya / soja / soyasauce "kinesisk"
kinesisk
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Salt
1
fed
Hvidløg "hakket"
hakket
1
tsk
Maizena / maizenamel
1
stk
Forårsløg / springløg "hakket"
hakket
1
spsk
Ingefær "finthakket frisk"
finthakket frisk
0,5
dl
Olie

Også kaldet løvehoveder.

Tilbehør: løse ris

Fremgangsmåde

Bland det hele sammen. Form farsen til boller på størrelse med en nød. Steg kødbollerne i varm olie.

Kødbollerne skal være sprøde udvendig og bløde indvendig.

Server kødbollerne med løse ris.



Søgeord: Kinesiske, kødboller, løvehoveder, løvehoved, svinekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Kinesiske, kødboller, løvehoveder, løvehoved, svinekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kinesiske-koedboller/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her