Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kinesisk kyllingesuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Kylling
1
l
Vand
1
spsk
Majsstivelse
1
stk
Gulerod / Gulerødder "lille"
lille
6
dl
Hønsebouillon
1
tsk
Soya / soja / soyasauce
4
stk
Forårsløg / springløg
100
g
Ærter

Kyllingesuppen er mild og fin i smagen. Ud over kyllingekødet er der både små gulerodsterninger, forårsløg og ærter i suppen.

Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i meget små terninger. Hæld 1 liter vand i en stor gryde og bring det i kog. Vend kyllingeterningerne i majsstivelse og læg dem i det kogende vand . Bring vandet i kog igen og tag kyllingestykkerne op. Stil dem til side, og hæld vandet ud.

Skær guleroden i bittesmå terninger. Hæld hønsebouillonen i en gryde sammen med sojasaucen. Bring det i kog og tilsæt kyllinge- og gulerodsterninger. Lad det småkoge i 10 min.

Skær forårsløgene i meget fine skiver og hæld dem i suppen sammen med ærterne. Kog suppen 2 min. mere.


Søgeord: kinesisk, kyllingesuppe, suppe, kylling, hønsebouillon, sojasauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kinesisk, kyllingesuppe, suppe, kylling, hønsebouillon, sojasauce
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kinesisk-kyllingesuppe/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her