Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kiksekage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Palmin
2
stk
Æg "pasteuriserede"
pasteuriserede
1
dl
Flormelis / florsukker
0,5
dl
Kakaopulver
20 - 24
stk
Kiks "firkantede, ca. 250 g"
firkantede, ca. 250 g

Fremgangsmåde

Beklæd en aflang form med bagepapir.

Smelt palminen ved svag varme til den næsten er væk. Tag gryden fra varmen og lad palminen smelte færdig.

Pisk æg og flormelis hvidt og luftigt. Tilsæt kakao og rør det i massen, til den er uden klumper. Hæld noget af palminen i æggemassen, bland det og hæld resten af palminen i, lidt af gangen. Rør kraftigt mellem hver gang, så massen ikke skiller.

Bred et lag af cremen ud i formen, læg et lag kiks over, så de ligger tæt. Fortsæt med at lægge kiks og chokolade i lag. Øverste lag skal være chokolade.

Stil kiksekagen i køleskabet til den er stiv. Dæk den til, når den er stiv, men lad den rå ca. 1 døgn og trække. vend kagen ud og skær den i pæne skiver.

Server den kold.



Søgeord: kiksekage, kage, billig, opskrift, mad, palmin, kakao, flormelis, firkantede, kiks, pasteuriseret, æg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kiksekage, kage, billig, opskrift, mad, palmin, kakao, flormelis, firkantede, kiks, pasteuriseret, æg
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her