Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelsuppe

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler
1
stk
Løg
150
g
Bacontern
2
spsk
Paprika "mild"
mild
0,5
l
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
l
Hønsekødssuppe "på terning, 1 liter vand + 2 terninger"
på terning, 1 liter vand + 2 terninger

Der er nok til 4-6 personer.

En meget fyldig suppe. Kan sagtens serveres som hovedret.

Tilbehør: baconterninger, brødcroutoner samt hvidløgsflutes

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i grove stykker. Skær løget i kvarte. Bring begge dele i kog i en stor gryde og lad det koge ca. 20 min.

Steg baconen sprød på en pande.

Findel kartofler, løg, bacon, paprika og bouillon i en blender. Hæld kartoffelmassen tilbage i gryden. Derefter tilsættes cremefraichen.

Suppen smages til med salt og peber og evt. ekstra paprika. Varmes op inden servering.


Note: Kan ikke gemmes til dagen efter, da baconen laver en meget røget smag.



Søgeord: kartoffelsuppe, bacon, paprika, cremefraiche, hønsekødssuppe, brødcroutoner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kartoffelsuppe, bacon, paprika, cremefraiche, hønsekødssuppe, brødcroutoner
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her