Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelsalat fra middelhavslandene

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler "små, nye"
små, nye
4
spsk
Fedtfri fransk dressing
4
stk
Soltørrede tomater "i olie, skåret i skiver"
i olie, skåret i skiver
50
g
Sorte oliven "uden sten"
uden sten
1
stk
Rødløg "i tynde skiver"
i tynde skiver
50
g
Fetaost "i tern"
i tern
1
bundt
Krydderurter "f.eks. persille eller basilikum, hakket"
f.eks. persille eller basilikum, hakket

Fremgangsmåde

Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, rør dressingen i og tilsæt soltøttede tomater.

Lad kartoflerne afkøle i 10 min. Rør oliven, rødløg, feta og krydderurter i og bland godt.

Server salaten varm.



Søgeord: kartoffelsalat, diabetes, diabetesmad, diabetesretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
kartoffelsalat, diabetes, diabetesmad, diabetesretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kartoffelsalat-fra-middelhavslandene/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her