Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kartoffelbåde med guacamole og tomatsalsa

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Kartoffelbåde med guacamole og tomatsalsa
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Kartoffel / kartofler "store, vasket og skåret i både"
store, vasket og skåret i både
1
spsk
Olie
1
spsk
Paprika
Guacamole
1
stk
Avocado "skrællet og hakket groft"
skrællet og hakket groft
0,5
stk
Chili "finthakket"
finthakket
1
stk
Lime / limefrugt "reven skal og saft heraf"
reven skal og saft heraf
2
spsk
Koriander "frisk, hakket"
frisk, hakket
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Tomatsalsa
125
g
Cherrytomater "hakket groft"
hakket groft
0,5
stk
Rødløg "lille, hakket"
lille, hakket
1
spsk
Persille "frisk, hakket"
frisk, hakket

Fremgangsmåde

Kog kartfolerne i kogende vand i 5 min., og hæld vandet fra. Vend kartoffelbådene i olie og paprika og læg dem derefter på et stykke folie på en bageplade og grill dem under en varm grill i 4-5 min., indtil de er sprøde og gyldne.

 

Bland ingredienserne til de to dip sammen i hver sin skål og server dem sammen med kartoffelbådene.



Søgeord: kartoffelbåde, kartoffel, kartofler, slankeretter, sla
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret , Tilbehør , Snacks

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Begivenheder:
Studenterfest , Fest

Søgeord:
kartoffelbåde, kartoffel, kartofler, slankeretter, sla
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her