Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karrykoteletter i fad

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6 - 8
stk
Svinekoteletter "store"
store
1
dåse
Ananas "i skiver"
i skiver
1
glas
Champignon
2,5
dl
Madlavningsfløde "18 %"
18 %
1
stk
Grøntsagsbouillonterning
1
spsk
Karry
Salt
Peber
Maizena / maizenamel "til jævning"
til jævning

Tilbehør: ris

Fremgangsmåde

Krydr koteletterne med salt, peber og karry. Steg dem på en pande og læg dem i et fad med stanniol over, som placeres i en 150° varm ovn.

Hæld saften fra ananas og champignons og gem den. Steg ananasskiverne og læg en på hver kotelet. Rist champignons på panden og kom en skefuld på hver kotelet.

Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Dernæst tilsættes saften, herefter fløde og bouillonterning og saucen jævnes om nødvendigt.

Saucen serveres ved siden af i egen skål.



Søgeord: Karrykoteletter, fadkoteletter, svinekotelet, kotelet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Karrykoteletter, fadkoteletter, svinekotelet, kotelet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/karrykoteletter-i-fad/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her