Logo
www.mad-og-drikke.dk

Karamelfromage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
dl
Vand "kogende"
kogende
4
blade
Husblas
3
dl
Piskefløde "pisket til skum"
pisket til skum
1
tsk
Vanille / vanilje
Pynt
10
stk
Mandler "smuttede"
smuttede

Fremgangsmåde

Sukkeret smeltes på en tør pande over svag varme. Når det bobler og er lysebrunt, fjernes panden fra varmen. Smuttede mandler vendes deri og lægges på smurt papir. Kogende vand røres forsigtigt i karamellen, der atter varmes og koges jævn over svag varme. Den udblødte husblas smeltes deri.

Blandingen afkøles, men må ikke stivne inden flødeskummet blandes i. Fromagen fyldes i en skål og drysses med Vanila. Mandlerne lægges på. Desserten stilles koldt.



Søgeord: Karamelfromage, fromage, husblas, piskefløde, vanille, dessert, opskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
Karamelfromage, fromage, husblas, piskefløde, vanille, dessert, opskrift
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her