Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalvesteak med sauce af soltørrede tranebær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kalvesteak "a 200 g"
a 200 g
Salt
Peber
Olie "til stegning"
til stegning
30
g
Tranebær "tørrede"
tørrede
2
dl
Kalvebouillon
1
dl
Piskefløde
Maizena / maizenamel "til jævning"
til jævning
250
g
Broccoli "i buketter"
i buketter
400
g
Kartoffel / kartofler

Fremgangsmåde
Kartoflerne skæres i tern og steges ved svag varme i ca. 15 min. eller til de er sprøde og møre. Krydres med salt og peber.

Steakene steges af på begge sider ca. 3-4 min. Krydres. Tages af panden. Bøfferne holdes lune.

I samme pande kommes bouillon, tranebær og fløde. Koges op og jævnes. Smages til med salt og peber.

Server med kogt broccoli.


Søgeord: kalvesteak, kalv, sauce, soltørrede, tranebær, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Søgeord:
kalvesteak, kalv, sauce, soltørrede, tranebær, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalvesteak-med-sauce-af-soltoerrede-tranebaer/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her