Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkunruller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
skiver
Kalkunschnitzler "a 150 g"
a 150 g
Salt
Peber
4
stk
Æg "hårdkogte"
hårdkogte
1
bundt
Purløg
1
bæger
Cremefraiche / creme fraiche "på 150 g"
på 150 g
4
spsk
Smør
1
dl
Hvidvin
1
dl
Bouillon "lys"
lys
1
dl
Fløde
1
håndfuld
Brøndkarse "hakket"
hakket

Fremgangsmåde
Drys kødskiverne med salt og peber. Hak de pillede æg fint og bland dem med klippet purløg. Rør det sammen med halvdelen af creme fraiche. Fordel det på kødskiverne og rul sammen herom. Vend hurtigt i letbrunet smør i en dyb pande.

Hæld vin og bouillon ved og læg låg på. Lad det snurrer ved svag varme i 15 - 20 min. Tag rullerne op og kom fløden i, kog igennem og tilsæt resten af cremefraichen og hakkede brødkarse. Smag sovsen til.

Serveres med kogt pasta eller løse ris.


Søgeord: kalkunruller, kalkunschnitzler, hvidvin, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
kalkunruller, kalkunschnitzler, hvidvin, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her