Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkunfrikadeller med lækkert fyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket kalkunkød
1,5
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
2
spsk
Rasp
1
stk
Æg
1
dl
Mælk
2
stk
Forårsløg / springløg "fintsnittede"
fintsnittede
1
spsk
Soltørrede tomater "hakket"
hakket
2
spsk
Purløg "klippet"
klippet
Fedtstof "til stegning"
til stegning

Fremgangsmåde

Rør det hakkede kød med salt og rør rasp og æg i. Rør mælken i lidt efter ad gangen. Bland de øvrige ingredienser i farsen.

Form frikadellerne og steg dem i fedtstof på panden.

Kan serveres med pasta med en tomatsovs.



Søgeord: hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift

Søgeord:
hovedret, mad, opskrift, kalkunfrikadeller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkunfrikadeller-med-laekkert-fyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her