Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kalkun med druefyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kalkun "mini"
mini
Salt
Peber
200
g
Vindruer
25
g
Margarine
10
skiver
Bacon
0,5
l
Vand
2
dl
Fløde
1
spsk
Cognac
Kulør / sovsekulør
1
spsk
Mel "ca."
ca.

Fremgangsmåde

Kalkunen optøes, posen med indmad tages ud. Vingerne fæstnes med kødnåle og kalkunen gnides med salt og peber.Kalkunen fyldes med vindruerne. Lægges på risten i bradepanden, vand hældes ved. Kalkunen sættes på nederste ribbe i ovnen ved svag varme (160 grader).

Steges ca. 1/2 time med ryggen opad. Vendes med brystet opad, overhældes med margarine og dækkes med baconskiver.

Steges videre ca. 3/4 time. Skyen tilsættes fløde, jævnes let og smages til med cognac. Kartofler og grøn salat serveres til.



Søgeord: kalkun, druefyld, vindruer, bacon, fløde, cognac, kulør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
kalkun, druefyld, vindruer, bacon, fløde, cognac, kulør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/kalkun-med-druefyld/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her