Logo
www.mad-og-drikke.dk

Kakaoroulade

(1)

Kakaoroulade
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
Kagebund
4
stk
Æg
1
dl
Sukker / melis / stødt melis
40
g
Hvedemel
1,5
spsk
Kakaopulver
Fyld
2,5
dl
Piskefløde
1
stk
Banan
150
g
Jordbær
10
stk
Makroner
1
spsk
Flormelis / florsukker
Pynt
Sukkerblomster
Jordbær
Jordbærsnører

Fremgangsmåde

Ovnen tændes og stilles på 200°. Æggene deles i hvide og blomme. Sukker og æggeblommer piskes sammen, til massen er let og fugtig. Mel og kakao sigtes sammen og vendes forsigtigt i æggeblommerne. Æggehviderne piskes stive. Æggehviderne vendes forsigtigt i dejen.

 

Dejen hældes ud i en papirsform af bagepapir (ca. 30 x 40 cm.) Bages 8 min. ved 200° på næstøverste ribbe.

 

Kagebunden stilles til afkøling.

 

Fløden piskes stiv. Banan og jordbær skæres i små firkantede stykker (1/2 x 1/2 cm) og blandes i. Makronerne knuses og blandes i flødeskummet. Fyldet fordeles på den kolde bagebund, og rouladen rulles sammen.

Sæt rouladen på et fad. Flormelis sigtes over rouladen. Rouladen pyntes med sukkerblomster, jordbær og jordbærsnører.



Søgeord: kakaoroulade, kage, opskrifter, makroner, banan, jordbær, kagebund, fyld, pynt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
kakaoroulade, kage, opskrifter, makroner, banan, jordbær, kagebund, fyld, pynt

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her