Logo
www.mad-og-drikke.dk

Julerødkål med nelliker og kanel

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Rødkål "ca. 1 kg"
ca. 1 kg
0,5
dl
Rødvin
0,5
dl
Balsamicoeddike
10
stk
Nellike "hele"
hele
2
stk
Æbler "i tern"
i tern
2
stk
Kanelstang / kanelstænger
3
spsk
Brun/mørk farin / puddersukker
2
tsk
Groft salt
0,25
tsk
Peber

4-6 personer

Fremgangsmåde

Snit rødkålen og rist den i en smule fedtstof i en stor gryde. Tilsæt æbler, rødvin, eddike, nelliker, kanelstænger og brun farin.

Koges under låg ca. 45 min. Rør jævnligt.

Tilsæt til sidst salt og peber.

Kan fryses ned.

Det kan derfor være en god ide at rødkålen ikke bliver for blød, for så kan man nemt varme den og stadig bevare sprødheden.



Søgeord: julerødkål, rødkål, julemad, julemiddag, juleopskrifter, opskrifter, kanelstænger, balsamicoeddike, julemiddagen, madopskrifter, mad, juleretter, juleaften
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
julerødkål, rødkål, julemad, julemiddag, juleopskrifter, opskrifter, kanelstænger, balsamicoeddike, julemiddagen, madopskrifter, mad, juleretter, juleaften
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/juleroedkaal-med-nelliker-og-kanel/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her