Logo
www.mad-og-drikke.dk

Julemedister

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1,5
kg
Svinefars "fedt"
fedt
2
stk
Løg "revne"
revne
1
tsk
Ingefær "stødt"
stødt
0,5
tsk
Allehånde
2
tsk
Peber "stødt"
stødt
3
tsk
Salt "ca."
ca.
1
tsk
Oregano (tørret)
Suppe "fra sylten, eller lidt okseboullion"
fra sylten, eller lidt okseboullion
Tarme "5 meter"
5 meter

Fremgangsmåde
Det hele æltes sammen, suppen tilsættes til sidst, dejen må ikke blive for blød. Dejen fyldes på tarme, dette er nemmest med et pølse-horn på kød maskinen. Tarmen må ikke fyldes for fast, da den så vil revne under kogningen.


Søgeord: medister, juleopskrifter, jul, mad, svinefars, ingefær, allehånde, oksebouillon
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
medister, juleopskrifter, jul, mad, svinefars, ingefær, allehånde, oksebouillon
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her