Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordskokkesuppe med ristede hasselnødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
750
g
Jordskokker
200
g
Kartoffel / kartofler "skrællede"
skrællede
1
l
Hønsebouillon
2,5
dl
Madlavningsfløde
Hasselnødder "eller valnødder, ristede"
eller valnødder, ristede
Cremefraiche / creme fraiche
Persille
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Jordskokkerne skrubbes, rengøres grundigt, og de mørke pletter fjernes.

Skræl kartoflerne, og skær både dem og jordskokkerne i mindre stykker. Jordskokker og kartofler koges i bouillon i ca. 30 min. og blendes.

Suppen kommes tilbage i gryden sammen med madlavningsfløden og koges i endnu 5 min. Smag suppen til med salt og peber, og drys godt med hakket persille.

Server suppen med en skefuld cremefraiche samt et lille drys nødder på toppen.



Søgeord: Jordskokkesuppe, jordskokker, jordskok, suppe, supper
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
Jordskokkesuppe, jordskokker, jordskok, suppe, supper
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/jordskokkesuppe-med-ristede-hasselnoedder/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her