Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbærtiramisu med mascarponecreme

(1) 6 Personer

Jordbærtiramisu med mascarponecreme
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Jordbær
1
dl
Appelsinsaft
2
spsk
Appelsinlikør "Cointreau"
Cointreau
12
stk
Ladyfingers "savoiardi kager"
savoiardi kager
Creme
2
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
250
g
Mascarpone
1
dl
Piskefløde
2
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
pasteuriserede
Chokolade "revet"
revet

Fremgangsmåde

Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 til pynt. Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og cointreau.


Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, mascapone samt piskefløde til en tyk og luftig creme. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. Læg først ladyfingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær. Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.


Drys med revet chokolade og pynt med resten af jordbærrene.



Søgeord: jordbærtiramisu mascarponecreme dessert dyr mad 6 personer jordbær appelsinsaft appelsinlikør cointreau lady's fingers savoiardi kager chokolade opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
jordbærtiramisu mascarponecreme dessert dyr mad 6 personer jordbær appelsinsaft appelsinlikør cointreau lady's fingers savoiardi kager chokolade opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her