Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbærtærte med marcipanfyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Mørdej
150
g
Mel
100
g
Smør
50
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
stk
Æg
Fyld
100
g
Smør
100
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Marcipan "revet"
revet
0,5
stk
Æg
Creme
2,5
dl
Mælk
0,5
pose
Kagecreme
2,5
dl
Piskefløde
Pynt
500
g
Jordbær

Pynt: 100 g smeltet chokolade

Fremgangsmåde

Ælt mørdejen sammen og sæt den i køleskabet i en time.

Rør smør og sukker tilsæt marcipan og et ½ sammenpisket æg. Rul mørdejen ud og læg den i en smurt tærteform læg fyldet på og bag den ved 200° ca. 20 min.

Afkøl kagen og pensel den med smeltet chokolade. Rør mælk og kagecreme. Stil det koldt til det er blevet tykt. Vend flødeskum i cremen og fordel det på tærten.

Pynt med jordbær.

Smelt evt. noget ribsgele og hæld den over jordbærrene.



Søgeord: jordbærtærte, marcipanfyld, opskrift, mad, kage, billig, mørdej, fyld, marcipan, creme, kagecreme, jordbær, smeltet, chokolade, kager, bagværk, desserter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
jordbærtærte, marcipanfyld, opskrift, mad, kage, billig, mørdej, fyld, marcipan, creme, kagecreme, jordbær, smeltet, chokolade, kager, bagværk, desserter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaertaerte-med-marcipanfyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her