Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbærkage med flødeostcreme

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
dl
Fløde "13 %"
13 %
1,5
dl
Mælk
60
g
Smør
4
stk
Æg
2,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
3,5
dl
Mel
3
tsk
Bagepulver
0,25
tsk
Bagepulver
Fyld
500
g
Jordbær
450
g
Flødeost
1
dl
Flormelis / florsukker
5
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde

Bunde:
Bring fløde og mælk i kog, tag det fra varmen, tilsæt fedtstof og lad det svale. Pisk hele æg, sukker og vanillesukker tyk og skummende. Bland mel, bagepulver og salt og vend det forsigtigt i æggemassen. Tilsæt flødeblandingen. Kom dejen i en velsmurt springform, der er drysset med rasp. Bag bunden ca. 40 min ved 175°. Lad kagen blive kold. Del den i tre bunde.

Fyld:
Skær jordbærrene i skiver. Rør flødeost og flormelis sammen. Pisk fløden til skum. Bland flødeost og flødeskum. Læg lagkagen sammen med jordbærrene og halvdelen af cremen - gem nogle bær til pynt.

Pynt:
Smør resten af cremen ud over hele kagen og pynt med de resterende jordbær.

Jordbærrene kan erstattes med kiwi eller anden frugt.



Søgeord: jordbærkage, kage, flødeostcreme, mad, opskrift, flødeost, jordbær
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
jordbærkage, kage, flødeostcreme, mad, opskrift, flødeost, jordbær
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaerkage-med-floedeostcreme/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her