Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbæris med cremefraiche

(1)

Jordbæris med cremefraiche
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Jordbær "friske"
friske
175
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
6
stk
Æggeblommer
500
g
Cremefraiche / creme fraiche "38 %"
38 %

Ca. 750 ml


Fremgangsmåde

Kom jordbær og sukker i en blender og blend til der ingen klumper er.

 

Flæk vaniljen og skrab kornene ud. Kom det i en skål sammen med æggeblommer og pisk dem sammen, til de er lyse og skummende. Vend cremefraichen i jordbærrene og vend til sidst æggeblandingen i.

 

Hæld det hele i en ismaskine. Kør det i maskinen, til du har en meget tyk softice. I min maskine tager det 15-20 min. – bliv ved, til maskinen næsten ikke kan røre rundt længere. Kom isen over i en plastikbøtte og frys den færdig i fryseren i 3-4 timer. Kom den i køleskabet i ca. 1 time før den skal serveres, så den har perfekt, cremet konsistens.

 

Tip: Hvis man ikke har ismaskine, røres isen hver time af ca. 4 gange. Lad den derefter fryse helt.



Søgeord: jordbæris. jordbær is, hjemmelavet is
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
jordbæris. jordbær is, hjemmelavet is

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her