Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbær i rose vin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Jordbær
2
spsk
Flormelis / florsukker
0,5
flaske
Rosevin "3.75 dl"
3.75 dl
8
blade
Husblas
1
dl
Vand "kogende"
kogende
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Tilbehør
2,5
dl
Piskefløde "pisket til skum"
pisket til skum
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker

Fremgangsmåde
De nippede, skyllede bær afdryppes, lægges i en skål og drysses evt. med flormelis.

Husblasen udblødes i koldt vand og smeltes i 1 dl kogende vand. Sukkeret røres i, vinen tilsættes. Gelésaften smages til og hældes over bærrene på nær 1 dl. Skålen stilles koldt.

Når geleen er stivnet, hældes den sidste gelésaft over, så overfladen bliver glat og bærrene dækket. Desserten stilles koldt.

Letsødet flødeskum, smagt til med vanillesukker, serveres til.


Søgeord: jordbær, rosé, vin, opskrift, dessert, mad, flormelis, husblas, vanillesukker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
jordbær, rosé, vin, opskrift, dessert, mad, flormelis, husblas, vanillesukker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaer-i-rose-vin/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her