Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jordbær i chokoladesvøb

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Jordbær "pæne"
pæne
100
g
Overtrækschokolade "lys eller mørk"
lys eller mørk

Fremgangsmåde

Jordbærrene skylles og tørres godt. Lad stilk og bægerblade blive siddende. Chokoladen smeltes. Hold i jordbærstilken og drej bærret rundt i chokoladen, så ca. ¾ af bærret bliver dækket af chokoladen.

Kan serveres alene eller til is.



Søgeord: jordbær, mad, chokoladesvøb, opskrift, dessert, stjerner, overtrækschokolade, lys, mørk, kg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Slik / konfekt

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Polterabend , Sommerfest , Studenterfest

Søgeord:
jordbær, mad, chokoladesvøb, opskrift, dessert, stjerner, overtrækschokolade, lys, mørk, kg
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/jordbaer-i-chokoladesvoeb/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her