Logo
www.mad-og-drikke.dk

Jødekager med lakrids og hindbær

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 80 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Smør
200
g
Sukker / melis / stødt melis
1
stk
Æg
0,5
tsk
Hjortetaksalt
3
tsk
Lakridspulver
200
g
Hvedemel
Drys:
1
stk
Æg
1
spsk
Lakridspulver
1
spsk
Frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde

Rør smør og sukker sammen og saml dejen med ægget. Bland de øvrige ingredinenser sammen og ælt dem ind i dejen. Stil dejen på køl i 1 time.

 

Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord. Udstik i de ønskede figurer, fordel dem på bageplade beklædt med bagepapir.

 

Varm ovnen op til 175 grader. Pisk ægget sammen og pensl massen på kagerne. Drys med lakridspulver og bag kagerne i 7 min. Hold godt øje med dem. Drys straks frysetørrede hindbær på og lad dem køle af på en rist.



Søgeord: jødekager, jødesmåkager, småkager, julesmåkager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
jødekager, jødesmåkager, småkager, julesmåkager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/joedekager-med-lakrids-og-hindbaer/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her