Logo
www.mad-og-drikke.dk

Italiensk spaghetti bolognese

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
1
stk
Løg "stort"
stort
3
fed
Hvidløg "finthakkede"
finthakkede
150
g
Bacon "i skiver"
i skiver
1
dåse
Flåede hakkede tomater
1
dåse
Tomatpure "140 g"
140 g
1
spsk
Oregano (tørret)
2
dl
Rødvin
50
g
Soltørrede tomater "i små stykker"
i små stykker
1
stk
Oksebouillonterning
Salt
Peber

Tilbehør: spaghetti, parmesanost, hvidløgsflute og rødvin

Fremgangsmåde
Hak løget og skær bacon i små stykker. Når det har taget farve tilsættes kødet som brunes til det gryner.
Der efter tilsættes de øvrige ingredienser og det koges sammen 10-15 min. Kom nu bagepapir ned i gryden så til slutter om kødsaucen. Sæt gryden i ovnen ved 180 grader i 1 time.

Rør rundt og server med spaghetti.


Søgeord: spaghetti, italiensk, mad, oksekød, bolognese, parmesanost, hvidløgsflutes, rødvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest

Søgeord:
spaghetti, italiensk, mad, oksekød, bolognese, parmesanost, hvidløgsflutes, rødvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/italiensk-spaghetti-bolognese/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her