Logo
www.mad-og-drikke.dk

Indiske karryris med mandler og rosiner

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
dl
Rosiner
300 - 400
g
Ris "kogte løse"
kogte løse
2
stk
Løg
1
fed
Hvidløg
2
spsk
Olie
2
tsk
Karry
1 - 2
tsk
Gurkemeje "giver den flotte gule farve"
giver den flotte gule farve
Salt
Peber
50
g
Mandler "hele smuttede"
hele smuttede
300
g
Broccoli "ca."
ca.
Koriander "lidt frisk"
lidt frisk

Tilbehør: mild eller stærk mangochutney

Fremgangsmåde

Sæt rosinerne i blød i varmt vand 10- 20 min.

Pil og hak løgene.

Del broccolien i meget små buketter. Skær evt. stokkene i små terninger og kog begge dele få min. i letsaltet vand. Lad dem dryppe af på en sigte.

Svits løgene i olien på en dyb pande eller i en wok. Tag dem op. Kom karry og gurkemeje på panden og svits risene til de er blanke. (måske skal der lidt mere olie på ). Kom løgene tilbage sammen med de udblødte rosiner og den afdryppede broccoli. Lad det hele varme godt igennem. Vend kun forsigtigt i det.

Smag til med salt, peber og evt. ekstra karry.

Server retten drysset med mandler og evt. frisk koriander.



Søgeord: karryris, indisk, karry, ris, mandler, rosiner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Vegatarmad

Søgeord:
karryris, indisk, karry, ris, mandler, rosiner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indiske-karryris-med-mandler-og-rosiner/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her