Indisk karryret med blomkål og kikærter
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Blomkål "i buketter"
1
stk
Løg "stort"
3
fed
Hvidløg
1
spsk
Olie "smagsneutral"
2
spsk
Ingefær "frisk groftrevet"
2
tsk
Spidskommenfrø
1
tsk
Gurkemeje "stødt"
1
tsk
Spidskommen "stødt"
1
tsk
Koriander "stødt"
2
tsk
Madraskarry
2
dåser
Flåede hakkede tomater "eller kartoner"
2
dåser
Kikærter
Salt
0,5
tsk
Chiliflager "tørrede"
1
dåse
Kokosmælk
200
g
Spinat "frisk"
frisk koriander
Cashewnødder "saltede"
Vegetarret
Fremgangsmåde
Del blomkålen i små buketter. Hak løg og hvidløg fint. Varm olien op i en stor gryde og og sautér løget i nogle min., før du kommer hvidløg og ingefær ved. Lad det stege i ca. 1 min. og kom så hel spidskommen, gurkemeje, stødt spidskommen, stødt koriander og karry ved. Rør konstant, mens det steger 1 min.
Kom blomkål, hakkede tomater, drænede kikærter, salt og chiliflager i gryden. Rør godt rundt og lad retten simre 20-25 min., til blomkålen er mør. Tjek, at retten ikke koger tør - læg evt. låg på gryden noget af tiden. Kom kokosmælk og spinat i retten og lad retten simre yderligere 5 min.
Smag til med peber og anret med hakket frisk koriander og cashewnødder.
Søgeord: vegetaropskrift, karryret, indisk karryret, veganermad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
vegetaropskrift, karryret, indisk karryret, veganermad
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Vegatarmad
Søgeord:
vegetaropskrift, karryret, indisk karryret, veganermad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indisk-karryret-med-blomkaal-og-kikaerter/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/indisk-karryret-med-blomkaal-og-kikaerter/