Hvidløgsbøffer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
600
g
Hakket oksekød / oksefars
1 - 2
fed
Hvidløg
2 - 3
spsk
Cremefraiche / creme fraiche
Salt
4
skiver
Bacon
Fedtstof "til stegning"
Tilbehør: bagte kartofler med bearnaise smør samt salat
Fremgangsmåde
Ælt det hakkede kød med knust hvidløg, cremefraiche og salt. Del kødet i 4 portioner. Form bøfferne og sæt en skive bacon om hver bøf. Steg bøfferne 2-3 min. på hver side. De skal være lyserøde indvendigt.
Rør ca. 75 g blødgjort smør godt igennem og tilsæt lidt efter lidt bearnaiseessens’ efter smag. Tilsæt hakket hakket persille og evt. frisk hakket estragon eller ganske lidt tørret.
Søgeord: Hvidløgsbøffer, hvidløgsbøf, bøf, bøffer, oksekød, okse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Grill egnet
Søgeord:
Hvidløgsbøffer, hvidløgsbøf, bøf, bøffer, oksekød, okse
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Grill egnet
Søgeord:
Hvidløgsbøffer, hvidløgsbøf, bøf, bøffer, oksekød, okse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvidloegsboeffer/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hvidloegsboeffer/