Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvidkålsrouletter

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Hvidkål "stort"
stort
500
g
Fars
1
stk
Løg "stort"
stort
1
stk
Æg
2
spsk
Mel
2
tsk
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Hvidkålshovedet kommes i så stor en gryde at det kan flyde og der tændes for gryden. Farsen røres sammen med et finthakket løg, mel, æg, salt og peber, der tilsættes lidt vand for at gøre den lind.

Når vandet begynder at blive varmt, løfter man hvidkålshovedet lidt op af vandet og løsner forsigtig blad for blad, man kan være heldig at få 10 blade af på denne måde, hvis hovedet er stort nok. 1 spsk. fars lægges på hvert blad og de rulles sammen, bindes med en enkelt snor på midten.

De brunes i en pande eller gryde og tages op efterhånden som de er færdig, når alle er brunet lægges de i en gryde med vand og små snurrer ½ time.

Af skyen laves der en god sause af. F.eks sur sød sause.

Resten af hvidkålen kan finsnittes og fryses og senere bruges til hvidkålsstuvning.


Søgeord: hvidkålsrouletter, hvidkålshoved, fars, løg, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
hvidkålsrouletter, hvidkålshoved, fars, løg, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her