Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hvid chokolademousse med kandiserede valnødder

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
150
g
Hvid chokolade
2,5
dl
Piskefløde
6
stk
Æggeblommer
20
g
Sukker / melis / stødt melis
Friske bær "efter eget valg, fx hindbær og blåbær"
efter eget valg, fx hindbær og blåbær
Kandiserede valnødder:
1
pose
Valnødder
3
dl
Sukker / melis / stødt melis

4 små vandglas 200 ml


Fremgangsmåde

Chokoladen smeltes over vandbad. Pisk fløden til fast flødeskum. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Chokoladen kommes i æggesnapsen og flødeskummet vendes i. Find dine flotte glas frem, læg bærrene i bunden og hæld moussen ud over. Kom også bær i toppen. Stil på køl i minimum 4 timer.

 

Opløs sukkeret på en pande ved middel varme. Valnødderne hældes på og karamellen foldes om dem. Kom på et bagepapir og lad størkne.

 

Pynt glasset inden servering med de kandiserende nødder og server resten ved siden af i en skål.

 

Tip: Kan med fordel laves dagen før.



Søgeord: chokolademousse, hvid chokolademousse
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Højtider:
Valentine

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
chokolademousse, hvid chokolademousse
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/hvid-chokolademousse-med-kandiserede-valnoedder/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her